Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:05:09 GMT

جلوگیری از ورود یک محقق دیابت به آمریکا به دلیل تبار ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۶۷۹۹

جلوگیری از ورود یک محقق دیابت به آمریکا به دلیل تبار ایرانی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اسناد دادگاهی نشان می‌دهند دولت فدرال آمریکا از ورود یک محقق ساکن کانادا که قرار بوده دوره فلوشیپ دو ساله‌اش را در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد آغاز کند، به دلیل تبار ایرانی او جلوگیری کرده است. 

خبرگزاری آسوشیتدپرس بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) گزارش داد «برنامه پناهندگی و مهاجرت دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد» اعلام کرد که به نیابت از این محقق از دولت فدرال آمریکا شکایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق این گزارش، در این شکایت‌نامه از این محقق به عنوان «مریم شاملو» نام برده شده و تأکید شده که مأموران اداره گمرگ و حفاظت مرزی آمریکا به دلیل آنکه محل تولد مریم شاملو و همسرش ایران بوده به آنها اجازه ورود به آمریکا را نداده‌اند. این زوج به همراه دو فرزندشان شهروند کانادا هستند.

در این شکایت‌نامه از دولت فدرال آمریکا خواسته شده در اسرع وقت برای مریم شاملو روادید صادر شود تا ایشان بتواند دوره تکمیلی تخصصی خودش را با بیش از یک سال یکسال تأخیر تا ۶ ژوئیه آغاز کند.

مریم شاملو در بیانیه‌ای گفت: «من در ۵ سال گذشته خیلی تلاش کردم تا بتوانم از این فلوشیپ معتبر استفاده کنم. امید داشتم برای افزودن بر دانشم در زمینه درمان‌ها و برطرف کردن نیازهای روی زمین‌مانده در حوزه دیابت به هارورارد بروم.»

طبق آنچه آسوشیتدپرس گزارش داده در این شکوائیه از مریم شاملو و فرزندانش به عنوان شاکی در این پرونده نام برده شده است. همسر ایشان جزو شاکیان نیست.

یک سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا در پیامی از طریق ایمیل به آسوشیتدپرس گفته که نظری در این خصوص ندارد. وزارت امنیت داخلی آمریکا هم به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهارنظر درباره این موضوع پاسخ نداده است.

«صبرینه اردلان»، مدیر برنامه مهاجرت و پناهندگی دانشگاه هاروارد گفت: «ما از وزارت خارجه آمریکا می‌خواهیم در اسرع وقت روادید مریم را صادر کند تا ایشان بتواند برنامه فلوشیپ خودشان را پیگیری کنند و از استعدادهای استثنایی خود برای بهبود بخشیدن به جامعه‌مان استفاده کنند.»

صبرینه اردلان علاوه بر این از وزارت امنیت داخلی آمریکا خواسته درباره این موضوع تحقیق کرده و اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا را پاسخگو کند. او تأکید کرده مهاجران ایرانی‌تبار نباید هنگام ورود به خاک آمریکا با تبعیض مواجه شوند.

طبق آنچه در شکوائیه تصریح شده، شاملو قرار بوده به گروهی از محققان در دانشگاه هاروارد که در حال طراحی درمان‌های ژن‌محور برای درمان دیابت نوع ۱ هستند ملحق شود.

خانواده این محقق در روز ۲ آوریل ۲۰۲۱ تلاش کرده‌اند از طریق گذرگاه مرزی «پمبنا-امرسون» در شهر پمبنا ایالت داکوتای شمالی وارد ایالات متحده شوند، اما آنها به دلیل محل تولدشان مورد بازرسی‌های «ناعادلانه» قرار گرفتند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته که مأموران مرزی آمریکا از همسر مریم شاملو درباره محل انجام خدمت نظام وظیفه‌اش در زمان حضور در ایران و دیدگاه‌های سیاسی او بازجویی کرده‌اند و سپس مانع ورود او به آمریکا شده‌اند. 

ماه گذشته هم پایگاه خبری-تحلیلی اینترسپت به شرح زندگی یک ایرانی دیگر به نام «مو طغرایی» پرداخته بود که به دلیل انجام خدمت نظام وظیفه‌اش در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ورود به آمریکا منع شده است. (جزئیات بیشتر).

دولت آمریکا فروردین‌ماه سال ۱۳۹۸ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» (FTO) قرار داد. این نخستین بار بود که کاخ سفید نیروهای مسلح رسمی یک کشور خارجی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار می‌داد. پس از این تصمیم، شورای عالی امنیت ملی ایران مقر مرکزی فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران و آمریکا دانشگاه هاروارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح

گروهی متشکل از ۵۰ قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از دولت وی خواستند تا از همه ابزارهای موجود برای منصرف کردن تل‌آویو از آغاز عملیات تهاجمی در رفح استفاده کند.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده است: ما با فوریت می‌گوییم تهاجم اسرائیل به رفح در روزهای آینده کاملا غیرقابل قبول است. ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فوراً از ارائه برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به دولت اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که از قبل تایید شده است، خودداری کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.

به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها از جمله در روز سه شنبه تاکید کرده که ارتش این رژیم برای جنگ با سازمان فلسطینی حماس با یا بدون توافق بر سر اسرا وارد رفح خواهد شد.

نتانیاهو گفته: «اسرائیل چاره دیگری جز ورود به رفح ندارد.» در نامه قانون‌گذاران آمریکایی به دولت بایدن آمده است که «دولت اسرائیل طرحی معتبر و قابل اجرا برای محافظت از غیرنظامیان در جریان عملیات احتمالی در رفح، آنگونه که دولت بایدن درخواست کرده است، ارائه نکرده است.»

در این نامه آمده است که حمله به رفح خطر بازگرداندن منطقه به آستانه یک درگیری گسترده‌تر را دارد.

در اوایل این هفته، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که عملیات در رفح یک «تشدید غیرقابل تحمل» خواهد بود که هزاران غیرنظامی را کشته و صدها هزار نفر دیگر را مجبور به فرار خواهد کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از تل‌آویو خواسته که حمله‌ای به رفح انجام ندهد.

رسانه‌های اسرائیلی روز پنجشنبه گزارش دادند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به تل‌آویو پیام داده که حمله به رفح می‌تواند مانع از تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با عربستان سعودی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیل در برزیل: ۳۷ کشته و ۷۴ مفقود
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • تلاش سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • حماس: به زودی به پیشنهاد صلح اسرائیل پاسخ می‌دهیم
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • دشمنی به نام سردار آزمون | موضع رسمی در خصوص جلوگیری از بازی کردن ستاره ایرانی